Suplier sareng Pabrik Portabel Navigator Portabel 5506 7 inci Pangalusna | Qizheng

Shenzhen Qizheng Electronic Technology CO., td

5506 7 inci Navigator Portabel

Pedaran pondok:

Overview Quick Details Type: Gps Navigator Use: Automotive Function: Touch Screen, Mp3/Mp4, Photo Viewer, FM trasnmitter Place of Origin: Guangdong, China Brand Name: Eroda Model Number: 5506 Warranty: 1 Years O/S system: WINCE6.0 Resolution: 800*480 pixels CPU: M-star 500MHz SDRAM: 128 MB Flash Memory: 4GB Memory Slot: TF Memory Expansion: 4-32GB DVB-T/ISDB-T: Optional Bluetooth,AVIN: Optional Position precision: <10 me...


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Gps Navigator
Anggo:
Otomotif
Fungsi:
Layar Sentuh, Mp3 / Mp4, Photo Viewer, FM trasnmitter
Tempat Asalna:
Guangdong, Cina
Ngaran mérek:
Eroda
Jumlah modél:
5506
Garansi:
1 Taun
Sistem O / S:
WINCE6.0
Resolusi:
800 * 480 piksel
CPU:
M-bentang 500MHz
SDRAM:
128 MB
Memori Flash:
4GB
Slot mémori:
TF
Ékspansi memori:
4-32GB
DVB-T / ISDB-T:
Pilihan
Bluetooth, AVIN:
Pilihan
Precision posisi:
<10 méter

        GPS Pangénggalna !! Sirf Atlas VI 800 * 480 Pintonan anteneu Glonass

Penampilan
Paparan Touch Screen, 5" High resolution TFT LCD monitor 800*480 pixels
Sistem
CPU M-bénténg
Frékuénsi 500MHz
SDRAM Navigasi mobil 5 inci gps Desain super cool
Mémori Kilat Diwangun 4GB
Slot Mémori TF
Ékspansi Mémori 16 GB
Kakuatan kaluaran Speaker 1.5W / 8R
Navigasi GPS
Sistem O / S WinCE NET 6.0
Modul GPS Diwangun dina chip utama / anteneu sénsitip tinggi diluasana
Sensitipitas modul GPS -159dBm
Frékuénsi panarima 1,5754GHz
Saluran satelit 32
Precision posisi <10 méter
Waktos mimiti Mimiti tiis: ≤42s, rata-rata Mimiti Haneut: ≤28s, rata-rata
Mimiti panas: ≤1s, rata-rata
Peta Pra-Pasang Perangkat Lunak Peta sakumaha anu dipénta ku anjeun
Fungsi
Tugas & Panyimpenan Working temp 0-60°C / Storage temp -20 - 60°C
Batré Batré Li-ion 1200mAH internal
Kaluaran earphone 3.5mm
Carjer listrik Adaptor 120 / 230V, 5V / 1.5AH, kabel USB
Carger kakuatan kendaraan 12-36V dugi 5V / 1.5AH, kabel USB
Kaulinan Kaulinan tatarucingan internal
Musik Dukung format WMA9 / MP3 / WAV, dukung maén intro / acak / ulangan
E-buku Ngarojong format TXT
Parabot Kalénder / kalkulator / unit konversi jsb.
Gambar Ngarojong format JPG / GIF / BMP / PNG
Kilat kilat Ngarojong SWF / FLV
Trasnmitter FM Frequncy pinuh 76-108MHz, jarak efektif <10m
Pidéo ASF / AVI, ngajadwalkeun / ngareureuhkeun sareng maén dina layar pinuh tiasa diatur
Bahasa Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Portugis, Polandia, Hungaria,
Rusia, Ibrani, Malaysia, 24 jinis basa jsb.
Bluetooth (opsional) Nelepon tanpa tangan, kalayan pembatalan gema
DVB-T (opsional) Built-in DVB-T sayogi
ISDB-T (opsional) Dibangun dina ISDB-T sayogi
Asesorisna
GPS/ vehicle power charger/ mount/ bracket/ USB cable / user's manual/ touch stick

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami