Shenzhen Qizheng Electronic Technology CO., td

За нас

Шенжен Qizheng електронска технологија копродукции, ООД

    QZ ELECTRONIC знае дека иновациите ќе играат водечка улога во трансформацијата и QZ ELECTRONIC е исто така добро свесна за важноста на брендот. Со својот силен капацитет за истражување и развој, QZ ELECTRONIC создава по мерка производи за различни клиенти.

    Од FM до Bluetooth, од безжична камера до детектор за брзински радари, од вграден дигитален телевизор (DVB-T / ISDB-T) до видео со висока резолуција од 1080p, од навигација преку дијалог помеѓу човек и машина до таа преку интеракција и споделување помеѓу корисниците , QZ ELECTRONIC ја искористи можноста да ги направи своите технолошки излези супериорни во однос на нејзините ривали дома и во странство и кои претставуваат важен дел во полето за навигација GPS.

H7db71379cd244f40a5e949dfa7411990Y
10101