Shenzhen Qizheng Electronic Technology CO., td

Rreth Nesh

Shenzhen Qizheng Teknologjia Elektronike Co, Ltd

    QZ ELECTRONIC e di që inovacioni do të luajë një rol kryesor në transformimin dhe QZ ELECTRONIC është gjithashtu i vetëdijshëm për rëndësinë e markës. Me kapacitetin e saj të fortë R&D, QZ ELECTRONIC krijon produkte të personalizuara për klientë të ndryshëm.

    Nga FM në Bluetooth, nga kamera wireless në detektorin e radarit të shpejtësisë, nga TV dixhital i integruar (DVB-T / ISDB-T) në video me definicion të lartë 1080p, nga navigimi përmes dialogut midis njeriut dhe makinës në atë përmes ndërveprimit dhe ndarjes midis përdoruesve , QZ ELECTRONIC e ka shfrytëzuar rastin për të bërë rezultatet e saj teknologjike superiore ndaj rivalëve të saj brenda dhe jashtë vendit dhe që përbëjnë pjesën e rëndësishme në fushën e lundrimit GPS.

H7db71379cd244f40a5e949dfa7411990Y
10101